Solund Gjestegaard

Hardbakke er et tettsted i Solund kommune. Her bor det rundt 280 innbyggere, og du vil også finne en kirke samt en barne- og ungdomsskole her. For å finne Solund kommune må du til Sogn og Fjordane. Her ligger Solung Gjestegaard, som tilbyr overnatting i fire flotte leiligheter.

Vakker natur

Solund Gjestegaard ligger midt i vakker natur. Her får du mange muligheter til å oppleve verden på en helt ny måte. En av aktivitetene som er populære året rundt er havkajakk. Denne aktiviteten kan gjøres av alle. Den krever ingen ferdigheter og du kan delta og nyte opplevelsen uansett alder. Med havkajakk kan dere komme ut og nyte alt livet blant de mange tusen øyene utenfor Solund. Det finnes mange aktiviteter som passer for både store og små her i dette området av Norge, men mye av det kommer vi tilbake til i andre artikler på denne siden.

Overnatting på Solund Gjestegaard

Det er viktig med et godt sted å sove når man er på ferie. Eierne av Solund Gjestegaard har lagt vekt på kvalitet og brukt av sin lange erfaring for å skape et personlig overnattingsted utenom det vanlige. Her får du altså det lille ekstra, som ikke finnes så mange andre steder.

Overnattingstilbudet på gjestegaarden består av fire leiligheter, som alle er fullt utstyrt. De har eget kjøkken med tilhørende spiseplass og så er det en stue som passer utmerket til avslapning. Hver eneste av de fire leilighetene har også eget bad med dusj, det finnes tv med egen parabol og så er det selvfølgelig fri adgang til trådløst internett. De fire leilighetene er ikke identiske, de har alle ulik størrelse og innredningen er tilpasset hver leilighet. Vi skal her ta en gjennomgang av hver enkelt boenhet.

Leiligheten som heter Ida har soverom der det er innredet med en dobbeltseng og en køyeseng. Oppholdsrommet har egen spiseplass, så kommer det et hyggelig og velutstyrt kjøkken og en egen stue med tv.

Den neste leiligheten har fått navnet Lars. Den har et soverom som er innredet med en dobbeltseng. Så denne leiligheten er litt mindre. Ved siden av har den oppholdsrom med en spiseplass, et hyggelig og velutstyrt kjøkken og til sist en stue med tv. Her er det også en sovesofa.

Leilighet nummer tre heter Lotta og her er også soverommet innredet med en dobbeltseng, mens det befinner seg en sovesofa i stuen, der det også er tv. Denne leiligheten har også spiseplass og et sjarmerende kjøkken som er utstyrt med det som trengs for å lage mat.

Den aller siste leiligheten har fått navnet Mari. Den har ett rom der det står en dobbeltseng. I tillegg er det spiseplass, kjøkken og tv. Alle leilighetene har eget bad med dusj, og i våre moderne tider har du tilgang til trådløst internett uansett hvilken leilighet du befinner deg i.

Generelle fasiliteter på Solund Gjestegaard

Bygningene har gjennomgått en modernisering de siste årene. Her finnes det parkeringsplass for gjestene, internett og turistinformasjon. Det finnes også mange aktiviteter i området, som blant annet sykkelturer, båtturer, havfisketurer, fritidsfiske, fjordseilas, skogsturer, padling med kajakk, klatring og bading. Det er i det hele tatt svært mye å finne på her og naturen danner base for det meste.